Новини, Про нас

Хроніки роботи ГО Точка рівноваги: ​​підсумки першого дня освітньої виставки «Mental Trek»

Як більшість з вас здогадується, психологи – це представники професії, яка завжди вимагає від фахівця розвивати і прокачувати свій досвід, майстерність, навички та знання. А наша команда завжди намагається поєднувати роботу з навчанням.

На цьому тижні почалася робота інтерактивної освітньої виставки «Mental Trek», в якій беруть активну участь наші фахівці.

Завітавши на виставку, діти, підлітки і навіть дорослі можуть дізнатися більше про те, як можна подбати про власне психологічне благополуччя, а також допомогти близьким, а організатори знайшли власні інтерактивні інструменти для спілкування та викладення складних речей простою мовою.

Тренінг триватиме три дні. Сьогодні наша команда вже встигла ознайомитись з концепцією виставки та вимогами до фасилітаторів. Завтра – чекаємо на нові завдання та знання.

Захід організовано в рамках проекту ”Психічне здоров’я для України”, який реалізує ГО ”Альянс за цивільні права” в рамках проекту ”Млин здоров’я для України” за підтримки посольства Швейцарії в Україні та за сприяння Управління гуманітарних наук Краматорського міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *